Så kan bloggen vara ditt bästa marknadsföringsverktyg som företagare

Som företagare vill du självklart få fler kunder och utveckla ditt företag. Just nu under coronapandemin kan det kännas lite svårt, men det finns ett billigt och enkelt verktyg som du kan ta till: din företagsblogg. Börja maxa bloggen redan idag.

Marknadsföring

För tillfället är det kanske inte marknadsföring som du främst går och tänker på. Coronapandemin har ställt till det för många företagare och då är det istället ekonomin, att få leverans av varor och följa med i utvecklingen som är mångas fokus. Tack och lov vill svenskarna verkligen stödja de lokala företagen. Som företagare vet du att du måste marknadsföra ditt företag. Du kan göra det på det dyra sättet – vilket kan vara svårt just nu – och du kan gör det på det riktigt billiga sättet. Är det så att du just nu verkligen inte har några pengar att lägga på marknadsföring, målet är bara att klara dig igenom krisen, så bör du ta ett företagslån hos qred.com/se/ som ger dig svar inom en timme.

Företagsbloggen

En blogg i kombination med sociala medier kan vara ditt absolut bästa marknadsföringsverktyg. Att det till råga på allt är så gott som gratis, kostar dig ett par hundralappar per år, gör det ju inte sämre. För att nyttja företagsbloggen och sociala medier maximalt, så måste du använda bloggen på rätt sätt. För att få besökare till din blogg måste du blogga om sådant som folk söker efter. Alltså bra information. Om du har en restaurang kan du på din blogg bjuda på recept och göra-det-själv-artiklar om hur man grillar den perfekta hamburgare. I slutändan kommer denna gratiskunskap faktiskt att ge dig fler kunder, än om du försöker behålla alla dina hemligheter för dig själv. Folk gillar företagare som ge dem något gratis. Oavsett vilket slags företag som driver kan du alltid skriva informativa artiklar som hjälper dina kunder i vardagslivet.

Inlägg skapade 27

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen
cenote