Bloggare har gjort vitt snus populärt

Läser du bloggar och följer olika influencers? Då är sannolikheten stor att du har hört talas om vitt snus. Det marknadsförs nämligen stort i sociala medier just nu. Är du själv snusare så kanske du är intresserad av att veta mer om den här typen av snus? Läs vidare för att ta reda på mer om vitt snus.

Vad är vitt snus?

Vad är då egentligen vitt snus? Jo, det är ett snus som endast innehåller nikotin och ingen tobak. Det gör att snuset inte är brunt som traditionellt snus utan istället har en vit färg. Vitt snus kan du bland annat hitta hos Haypp, en nätbutik specialiserad på den här typen av snus.

Att snuset har blivit populärt och har marknadsfört mycket av bloggare beror troligen på att den här typen av snus varken färgar på tänder eller tandkött. Snuset finns också i många spännande smaker. Det har gjort det populärt även bland kvinnor, en grupp som tidigare inte har valt snus i så hög utsträckning. Många använder också vitt snus som ett hjälpmedel för att sluta röka, då det inte skadar lungorna på samma sätt som cigarettrök.

Köp snus online

Om du är snusare förfäras du säkert över de höga tobakspriserna. Då är ett tips att handla ditt snus online. På nätet är nämligen priserna rejält pressade. Kan du hitta ett brett utbud av vitt snus till lägre priser. Välj mellan massor av olika märken och smaker, till exempel melon eller mint. Ofta hittar du också de märken som bloggare marknadsför i butiken, fast till ett lägre pris.

Inlägg skapade 33

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen
cenote