Inkomsttips: Blogga om hus och inredning

Vill du tjäna pengar på din blogg bör du satsa på att blogga om praktiska saker. Folk äskar att läsa om smarta praktiska lösningar. Det är också lätt att sälja saker från sådana bloggar.

Den praktiska bloggen

Det är många som tror att bloggen är död, men det stämmer inte. Vi läser alla bloggar, vare sig vi tänker på det eller inte. Om du ska måla om ytterdörren till ditt hus eller ha ett växthus på balkongen, vad gör du då? Går ut på nätet, googlar och läser om det. Vi hittar kunskap på bloggar. Dagens bloggare är inte “internetkändisar”, de är snarare minijournalister som ger oss bra kunskap. Just hus, sommarstugor och inredning är mycket bra bloggämnen. Att förändra och förbättra våra hem är något som intresserar oss alla. Om du har ett hus som du renoverar och fixar, och skriver bra bloggartiklar om det, så kommer du att få många besökare. När du målar om fasaden, så passar du samtidigt på att ta kort och skapa en guide över hur man smartast målar om huset. Ge läsarna tips. Just nu hittar du förresten allt du behöver för att måla om huset hos byggmax, enkelt online.

Komma igång

Först måste du besluta dig för vad du ska nischa dig inom: inredning, hus, trädgård eller renovera ett gammalt torp. Du behöver sedan skaffa egen domän, hemsida, med passande namn. Det kan vara klokt att både läsa på och titta på YouTube-filmer om hur du bäst bloggar om just praktiska saker. Att skapa en inkomstbringande blogg tar tid och den kommer inte att bli perfekt från början. Skriv, ändra och analysera. Skapa också en bra logga som du kan ha på både bloggen, sociala media och Youtube-kanalen. Det bästa är att arbeta på flera plattformar, då når du fler besökare.

Inlägg skapade 33

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen
cenote