Bloggen – perfekt när du flyttar utomlands

Om du ska flytta utomlands kan en blogg vara till stor hjälp; både för att få information om den nya platsen och för att få nya kontakter. Det finns en informativ EU-portal att använda om du ska flytta inom EU.

Innan flytten

Om du ska flytta utomlands kan det vara klokt att läsa bloggar från personer som redan bor i det nya landet. Genom att läsa andras bloggar kan du i förväg ta reda på vilka områden som verkar trevliga att bo i, trygga ställen att löpträna på och vilken flyttservice som är bra. Du kan också ställa frågor till bloggaren i kommentarsfältet, vilket oftast bara gör bloggaren glad.

Under och efter flytten

Om du flyttar utomlands kan det vara roligt för andra att läsa din blogg och dina erfarenheter kan också vara till stor hjälp för andra. Att blogga om en flytt, regler, seder och annan matnyttig information, är också ett sätt att få lite extra inkomst. Om du medvetet bloggar om din flytt och ger goda tips kan du efter ett par år ha fått ett större läsekrets. En sådan blogg kräver dock att du fokuserar på att flytta och bo i det nya landet, och inte så mycket på ditt eget nya liv.

Inlägg skapade 33

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen
cenote