4 anledningar att hyra stol på kontorshotell som bloggare

Om du har en blogg som antingen redan ger dig inkomst eller som du planerar att driva som företag kan det vara riktigt smart att satsa på kontorshotell. Förutom mycket input, så kommer du hitta många företagare att samarbeta med, kunna arbeta mer effektivt och få en möjlighet att verkligen lära dig hur du driver ett framgångsrikt onlineföretag.

Satsa på kontorshotell

Kontorshotell är den moderna och mest effektiva kontorslösningen för företagare. Det som är så bra med kontorshotell är att du kan hyra en stol eller ett kontor helt på dina villkor. Du behöver inte ens ha startat upp företaget och börjat få ekonomi på verksamheten, utan kan börja hyra för att verkligen kunna arbeta effektivt. Du väljer också hur stort – stol eller kontor – och hur mycket som du ska hyra. Alla dagar i veckan eller bara på fredag förmiddag. Du hittar ditt kontorshotell i Stockholm hos Helio som också har konferenslokaler, studiorum för streaming samt studio för att skapa högkvalitativa podcasts.

1# Allt finns på plats

Det som är så bra med Helios kontorshotell är att du har allt som du behöver för att kunna driva ditt bloggföretag. Från skrivare och wifi, kaffe och fika, till dyrare utrustning som poddstudio och konferensrum. Du har ett företag och vill starta en blogg eller en YouTube-kanal. Istället för att du behöver köpa in all utrustning själv, eller börja med sämre utrustning, så hyr du bara en studio för ett par timmar. Allt utrustning finns och du kan alltid be om hjälp. Första avsnittet håller hög ljudkvalitet på podden. Dina YouTube-avsnitt uppfattas som professionella.

2# Rum för konferenser och viktiga samtal

På ett kontorshotell kan du också hyra passande lokal för att hålla i en konferens eller viktiga affärsmöten. Låt oss säga att du driver ett onlineföretag hemifrån. Du ska ha ett viktigt affärsmöte och vill göra en gott intryck. Istället för att hålla möte hemma hos dig, kan det vara smart att hyra ett snyggt konferensrum på ett kontorshotell. Snyggt och professionellt. Allt som du behöver för att göra en bra presentation finns redan där. Sedan kan ni bara gå ner till en närliggande restaurang och äta lunch. Då behöver du inte oroa dig för att få mötet försvåras av att ett av barnen är hemma på grund av sjukdom. Eller behöva städa halva huset ifall du inte har egen ingång till hemmakontoret.

3# Arbeta effektivt

Som bloggare vill du arbeta så effektivt som möjligt. Vare sig du har ett stort onlineföretag eller håller på att bygga upp en blivande inkomstbringande sajt, så vill du kunna arbeta ostört. Utan att bli distraherad av disk, tvätt eller andra måsten. Hyr en stol en dag i veckan, så kommer du kunna utveckla din blogg mycket snabbare, än om du bara arbetar hemifrån.

4# Kunskap och input

På ett kontorshotell träffar du andra företagare. Du kommer få input, kunskap och mycket inspiration genom att omge dig med andra entreprenörer. Det är också ett bra ställe att hitta nya samarbetspartners på.

Inlägg skapade 29

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen
cenote