Bästa kombon: bloggen och Youtube

Så du vill att din blogg ska växa eller så vill du att din YouTubekanal ska börja ta fart? Många bloggare och YouTubers missar att kombinera de två plattformarna. Bloggen och YouTube är en fantastisk kombo på flera olika sätt. Här kommer din miniguide för att få fart på dina internetprojekt.

Kombinera maximera

En burgare är alltid gott, men den blir alltid bättre med pommes. Så är det med mycket, särskilt företagande. Om du är en seriös bloggare eller YouTuber har du en tanke med ditt projekt. Framgångsrika projekt handlar nästan alltid om att nå ut på något sätt, hitta något som andra behöver och samarbeta med andra. Självklart gäller det också din blogg, webbshop eller YouTubekanal. Ensam är inte så stark. För att lyckas ska du kombinera och maximera. Om du har ett företag bör du satsa på att ha din arbetsplats hos Workaround, istället för att jobba hemifrån. Då kan du lättare samarbeta med andra, ni kan kombinera era projekt och maximera möjligheten att lyckas.

Bloggen och YouTube

Bloggen och din YouTubekanal bör ha samma namn, logga och upplägg. Besökarna måste känna igen sig på både plattformarna. Det är viktigt att ge ett professionellt intryck. Ta bort dåliga eller ”roliga” filmer, detsamma gäller med dina blogginlägg. En blogg ger dig en möjlighet att verkligen fördjupa dig inom ett ämne, skriva långa artiklar eller smarta gör-det-självtexter där det underlättar för läsaren att titta på en bild. En YouTubekanal är bra för att både ge en översikt och fördjupning, förutom att den också både är visuell och auditiv. Olika personer föredrar olika medier. Din blogg drar 5000 läsare i månaden och kanalen ger dig 10 000 visningar i månaden. Tillsammans ger de dig inkomsten. Du skapar en film om löpteknik och hänvisar sedan till din blogg, där du har en guide över bra löparskor. Pengarna tjänar du på provisionen på löparskorna.

Inlägg skapade 29

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen
cenote