Följ mig på Instagram: @Sebastianlysen


HAPPINESS EVERYWHERE

2016-06-28 14:10 Shopping

Fick precis hem en färgdos av fem nya par strumpor från Happy Socks.
Har ni kikat in deras kalassockor för i sommar?

socks for him and her colorful

SENSE EYES // EVERY ANGLE COUNT

2016-06-22 17:00 Photoshoot

Senseeyes header shot2

Det roligaste med att jobba som jag gör är att jag plötsligt ser mig själv någonstans jag inte visste att jag fanns. Bara sådär hittade jag detta kollage som startsida på en hemsida igår när jag letade hårprodukter. Haha

GAME OF THRONES | FINAL EPISODE S6E10

2016-06-20 11:24 Event

Hade turen att få gå som sällskap till Phil på GoT final episode för den här säsongen. Det sänds nu i helgen men de hade en visning på det supercoola ACE Hotel i Downtown LA- som var en kyrka förut, ni kan ju tänka er hur nice det passade till temat!

IMG_5341

40 grader varmt och regn

2016-06-18 16:42 Life

Stockholm regnar bort och Los Angeles smälter. Det är över 40 grader och det känns som någon form av en zombie apocalypse här i stan. Gatorna är så gott som tomma för ingen pallar röra sig längre än AC’n räcker och vi jäser i poolen. Jobbet idag sker över poolkanten med datorn på sidan och vatten upp till midjan. Ett moln på himlen skulle inte skada. #aldrignöjd
IMG_5359 IMG_5315

Det spelar ingen roll hur många gånger jag tjatar om solskydd..

LIVING THE DREAM

2016-06-17 16:07 Life

Det är så himla kul att ha besök från en pärla som Anniela. Hon verkligen påminner mig om varför jag flyttade hela vägen hit och hur fantastiskt häftigt livet här är. Jag känner ofta lite ånger över att jag inte har varit hemma i Sverige på snart 1,5 år,. men blir påmind om att det inte gör något, att det inte spelar någon roll; inte så länge jag följer mitt hjärta. Tack bruden för det!

anniela andersson sebastian lysén

OMOD DESIGNS // HAND CRAFTED JEWELRY

2016-06-16 08:36 Inspiration, Photoshoot

Shoutout till min fina vän Orada som har Omod Designs.
Äntligen fick jag användning av det hål i örat jag tog när jag var åtta. Haha

13394043_2037633439795379_759432943592934653_n

YES – SHE IS HERE!

2016-06-15 16:01 Life

Ni vet den där åldern när man sådär magiskt ”blev vuxen”, året en fyllde 18 år och flyttade hemifrån. Från småstäderna till de större städerna. Precis så möttes vi 2010, i Stockholm. En tös från Skåne och en mas från Dalarna. Stockholm gjorde vi osäkert med alla hyss och killarna både grät och skrattade vi gemensamt över. Hon är min vän jag hade när jag emigrerade lilla Falun och slog rot i vår vackra huvudstad och nu är hon här på besök i LA, hos mig!

anniela andersson los angeles

Följ mig på Snapchat @sebastianlysen

SHARE THE LOVE!

2016-06-14 08:50 Life

Hey lovers! I helgen var det Los Angeles Pride Festival och jädrans vad mycket kärlek som spirade. Mina vänner är de bästa!! (Dina är säkert också bäst, för dig. Keep them!) På tal om vänskap kommer snart den första fantastiska bruden jag hängde med för sex år sen när jag flyttade till Stockholm på besök. Anniela min pärla ska vara i LA i två hela veckor, hur bra!? Åh jäklar ja så mycket kärlek.

iPhoto-bibliotek

Det är väl ändå dags att sluta be nu va?

2016-06-13 03:10 Life

Femtio dödade i en masskjutning på en gay-klubb i Orlando. En man sköt över 100 personer. Skam. I dag har vi bett för Orlando. För bara månader sen bad vi för offer och anhöriga i Paris. Vi beskyller ISIS, vi beskyller systemet, vi beskyller dåligt försvar och svaga politiker; och vi ber. Men är det inte dags att sluta be nu och visa vad för förändring vi vill se? Ta ansvar för oss och vår del i den värld vi lever i? Jag ser hur vi hittar gemenskap i tragedier och många av oss blir berörda, men varför låter vi sen de som skriker högst vinna vår tro- det är inte ett folk, eller en religion som är världens problem. Det är vårt bristande engagemang mot terrorism, hat, fördomar och avsaknad av kärlek till mänskligheten som för oss bakom fasader. Att be löser inget om vi inte tar steg i vår riktning.

IMG_5077

Someone wrote:

I could be gay & have fallen in love with a woman
I could be straight & have fallen in love with a man
I could be a man but in my heart a woman
I could be a woman but in my soul a man
I could be gay, straight, queer, transsexual transgender, bisexual, Demisexual or just bloodysexual
Why label love . would you label each breath of air that we breathe
I am a label less soul who just happened to fall in love & love as a whole”

INTRODUCING 14 DAYS YOGA CHALLENGE

2016-06-06 18:34 LA Life, Workout

Woot! Yoga Works was one of my first yoga experiences when I moved to Los Angeles and couldn’t be more happy when I this weekend found out they are giving us all a FREE 14 day yoga challenge online. First class starts today and are only 10 minutes long. I challenge you guys to join me for an awesome couple of weeks. They actually give you a month for free so when you’ve finished the challenge you still have two more weeks to use the service without paying a penny!

Need some new yoga attire? Check out this new Active Wear from River Island!

SAMSUNG CSC